Confidenţialitate

Chester Bennington a fost înmormântat

Chester Bennington, solistului trupei Linkin Park, a fost înmormântat sâmbătă în cadrul unei ceremonii private care a avut loc la Rancho Palos Verdes din California.

La ceremonie au participat membrii familiei artistului, colegii lui Bennington din grupurile Linkin Park şi Dead By Sunrise şi prieteni apropiaţi. Membrii familiei lui Chris Cornell au fost, de asemenea, prezenţi, potrivit alternativenation.net.

”Îl onorăm pe cel mai scump şi drag prieten al nostru. Chester, te iubim atât de mult. Gândurile, dragostea şi rugile noastre se îndreaptă spre Talinda, copii şi familia Linkin Park. Vă iubim”, a fost mesajul celor de la Dead By Sunrise.

Câteva sute de oameni, inclusiv mulţi muzicieni alături de care Chester Bennington a lucrat de-a lungul anilor, au venit să-şi ia rămas bun de la artist, scrie TMZ.

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit spânzurat pe 20 iulie, în locuinţa sa din Palos Verdes, Los Angeles.

Cântărețul a decis să-și pună capăt zilelor în ziua în care prietenul său, Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, ar fi împlinit 53 de ani. Chris Cornell s-a sinucis în luna mai.

Bennington a fost căsătorit de două ori și avea șase copii.