Confidenţialitate

Cher pleacă în turneu

Cântăreaţa Cher, în vârstă de 70 de ani, a anunţat că va susţine un nou turneu nord-american, care va debuta în prima parte a anului 2017, potrivit Reuters.

Vedeta americană a anunţat că noul ei turneu, intitulat ”Classic Cher”, va debuta în luna februarie printr-o serie de show-uri susţinute timp de trei săptămâni la Park Theater din cazinoul Monte Carlo din Las Vegas.

Turneul va continua în Maryland, în luna martie, apoi va reveni în Las Vegas, în luna mai.

În luna august, agentul de presă al cântăreţei Cher a dezminţit zvonurile apărute recent într-un tabloid online, potrivit cărora vedeta americană suferă de o maladie gravă cu efecte debilitante.

 

Cher nu s-a ascuns deloc în urma zvonurilor despre starea ei de sănătate. Cântăreaţa şi actriţa americană este renumită pentru faptul că este deosebit de activă pe Twitter, unde conversează frecvent cu fanii ei, şi s-a folosit în repetate rânduri de această platformă de microblogging pentru a-şi exprima în termeni duri dezaprobarea faţă de ideile promovate de candidatul republican la alegerile prezidenţiale americane din luna noiembrie, Donald Trump.

Artista americană a fost recompensată cu numeroase premii şi trofee, inclusiv un premiu Oscar, un premiu Grammy, trei premii Emmy şi trei Globuri de Aur.

viewscnt