Cher cântă cu Lady Gaga

Cher a postat pe contul său de Twitter informaţii despre duetul cu Lady Gaga.

‘Am terminat cântecul! Îmi place foarte mult! Nu pot să spun numele cântecelor, din cauză că Record CO. a dat ordine stricte! Cred că primul single va fi lansat în octombrie, iar albumul în apropierea Crăciunului’, a scris Cher pe contul său de Twitter, după ce anunţase în prealabil că lucrează alături de Lady Gaga la o nouă piesă.

Pentru noul său album, care vine după o pauză de 11 ani, Cher va colabora şi cu producătorul muzical Timbaland. La 66 de ani, Cher este decisă să revină în topuri şi în atenţia publicului, asta în ciuda mai multor declaraţii şi zvonuri privind retragerea ei din lumea muzicală.

Cher şi Lady Gaga îşi vor uni forţele pentru cel puţin o piesă care va fi lansată în octombrie. Din anunţurile făcute de cele două artiste nu se poate distinge foarte clar dacă este vorba de o singură colaborare sau Lady Gaga va înregistra mai multe piese alături de Cher.

Asocierea aleasă de Cher nu este una întâmplătoare. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.