Confidenţialitate

Charlie Sheen a avut gânduri suicidare după ce a fost diagnosticat cu HIV

Actorul Charlie Sheen a dezvăluit, miercuri, în cadrul emisiunii Good Morning America, că i-au trecut prin minte gânduri suicidare imediat după ce a fost diagnosticat cu HIV.

“În ziua în care am fost diagnosticat, am vrut imediat să înghit un glonț”, a spus actorul la emisiunea lui Michael Strahan.

“Însă mama mea era acolo și nu am vrut să fac acest lucru în preajma ei sau să o las în postura de a curăța acea mizerie. Apoi, s-a întâmplat altceva. Ei mi-au dat un pumn de pastile și mi-au spus să merg acasă și că o să continui să trăiesc”, a continuat actorul.

“Dacă aș fi fost însă diagnosticat cu o formă de cancer la creier sau cancer de stomac, ori vreo formă de meningită, acum nu am mai fi stat de vorbă aici”.

Charlie Sheen a explicat că în prezent privește HIV ca pe o modalitate prin care-i poate ajuta pe alții. “Mă simt de parcă aș purta o torță pentru o mulțime de oameni care suferă de același lucru”.

Actorul a mai spus că este mulțumit de faptul că este implicat într-un studiu al agenției Food and Drug Administration pentru testarea unui medicament denumit PRO-140, care ar urma să obțină aprobarea de a fi vândut pe piață.

Charlie Sheen a anunțat că este seropozitiv în noiembrie 2015, la patru ani după ce a fost diagnosticat cu HIV.