Confidenţialitate

Charles Aznavour, nevoit să îşi amâne concertele din cauza stării de sănătate

Cântăreţul francez de origine armeană Charles Aznavour, care a suferit o dublă fractură la braţul stâng cu mai mult de o lună în urmă, este nevoit să anuleze cinci concerte programate pentru această vară şi îşi va relua turneul abia în septembrie, potrivit Agerpres, care citează AFP.

”După accidentul care i-a provocat o dublă fractură de humerus, Charles Aznavour este pe cale să se vindece, însă medicii au estimat că recuperarea va fi mai lungă decât fusese prevăzut şi va dura până la sfârşitul lunii august”, se menţionează într-un comunicat.

Concertele din 30 iunie de la Londra, 14 iulie la Marbella (Spania), 21 iulie la Regensburg (Germania), 4 august la Koln (Germania) şi 16 august la Poula în Croaţia au fost anulate.

Muzicianul în vârstă de 94 de ani ”îşi va putea relua turneul mondial în septembrie”, urmând să susţină concerte la Sydney (data nu a fost stabilită încă), Tokyo (17 septembrie), Osaka (19 septembrie), Kiev (20 octombrie) şi la Bruxelles (26 octombrie), precum şi în mai multe locuri din Franţa.

Ultimul concert din cadrul turneului este programat pentru 22 decembrie, la Zurich.

Cântăreţul a suferit o fractură de humerus după ce a căzut la domiciliu în data de 12 mai.

În aprilie, veteranul artist şi-a anulat un concert la Sankt Petersburg din cauza unei crize de lumbago.