Confidenţialitate

CFR: Sâmbătă, vor fi mai multe locuri în trenurile București – Curtea de Argeș

Compania Naţională de Căi Ferate va mări, sâmbătă, capacitatea de transport pe ruta Bucureşti NordCurtea de Argeş, pentru pasagerii care vor călători către Curtea de Argeş la ceremonia de înmormântare a Regelui Mihai I al României, se arată într-un comunicat CFR.

“Sâmbătă, la ora 11:30 va pleca din Gara de Nord Bucureşti trenul IR 1785, suplimentat cu 2 Săgeţi Albastre, cu sosiri în Piteşti la ora 13:26 şi în Curtea de Argeş la ora 14:29, având opriri în toate staţiile din parcurs conform mersului de tren. La ora 18:10 va pleca din Curtea de Argeş trenul suplimentar IR 12122, cu sosiri în Piteşti la ora 18:55 şi în Bucureşti Nord la ora 20:37”, potrivit CFR.

De asemenea, în comunicat se mai spune că, în funcţie de cererile de trafic, CFR Călători poate suplimenta operativ capacitatea de transport spre / dintre Curtea de Argeş.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.