Confidenţialitate

CFR SA: Traficul feroviar a fost redeschis între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag. A căzut grindină de mărimea unui ou, iar copacii s-au prăbușit pe linia de contact | VIDEO | GALERIE FOTO

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că a fost redeschisă la ora 16:40 între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag (linia CF Beclean pe Someș – Deda), în condiții normale de trafic.

„Reamintim faptul că, traficul feroviar a fost oprit temporar între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag (linie simplă), în intervalul orar 15:15 – 16:40, pentru accesul și intervenția personalului de specialitate al SRCF Cluj, care a acționat cu două drezine pantograf pentru tăierea și îndepărtarea unor copaci rupți de vânt și prăbușiti în gabaritul căii și pe linia de contact, dar și pentru reparațiile necesare restabilirii sistemului de alimentare cu energie electrică a firului de contact.

Următoarele 3 trenuri de călători, oprite temporar în halta Șintereag – R 10635 (Bistrița Nord – Cluj Napoca) care aparține operatorului privat Interregional Călători și Regio 4371 (Bistrița Nord – Cluj Napoca), respectiv R 4105 (Bistrița Nord – Cluj Napoca), care aparțin operatorului național CFR Călători – au fost reînscrise în circulație, acestea urmând să ajungă la destinație cu întârziere”, transmite CFR SA.

Știre inițială: Trafic temporar între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag după ce mai mulți copaci au căzut din cauza vijeliei. Grindina este de mărimea unui ou

Traficul este oprit între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag (linia CF Beclean pe Someș – Deda) pentru îndepărtarea unor copaci rupți care au căzut pe linia de contact în urma vijeliei.

„Personalul feroviar al SRCF Cluj intervine la această oră cu două drezine pantograf între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag (linie simplă) pentru tăierea copacilor prăbușiți și, totodată, pentru restabilirea sistemului de alimentare cu energie electrică a liniei de contact”, transmite CFR SA.

Trenurile de călători R 10635 (Bistrița Nord – Cluj Napoca) care aparține operatorului privat Interregional Călători și Regio 4371 (Bistrița Nord – Cluj Napoca), respectiv R 4105 (Bistrița Nord – Cluj Napoca), care aparțin operatorului național CFR Călători sunt oprite temporar în halta Șintereag până la finalizarea intervențiilor.

Copacii rupți de vijelie au căzut pe linia de contact

 

Sursa colaj foto: CFR SA

Citește și: Grevă de avertisment marți la Mina Băița: Angajații nu și-au primit salariile de 2 luni și au întrerupt lucrul pentru 2 ore | AUDIO