CFR Cluj – ACS Poli Timisoara 2-2

CFR a mai pierdut doua puncte importante in debutul sezonului dupa ce saptamana trecuta, in runda inaugurala, a facut 0-0 la o alta nou promovata, FC Botosani.

aca atunci au jucat cu un om in plus aproape tot meciul, acum ardelenii au reusit chiar o performanta prin egalul obtinut fiindca au avut nu mai putin de 3 eliminati.

Szekely a deschis scorul pentru Timisoara inca din minutul 7 iar la jumatatea primei reprize Florin Costea a vazut al doilea galben. Cadu a egalat in minutul 57 din lovitura libera, dar la scurt timp CFR si-a pierdut portarul , pe Felgueiras, eliminat pentru un fault in careu, si acelasi Szekely a transformat penaltyul. 9 contra 11, clujenii au egalat inca o data prin Deac, tot din lovitura libera, insa si el a fost apoi trimis la cabine pentru un fault din spate in minutul 84. Antrenorul Mircea Rednic a fost eliminat pentru proteste si a criticat vehement arbitrajul centralului Iulian Dima la finalul partidei. El a acordat in total 16 cartonase galbene. Antrenorul lui ACS Poli Timisoara, Valentin Velcea, a spus ca elevii sai nu au inca experienta necesara si nu au stiut sa profite de avantajul numeric. Ei nu si-au mai creat nicio ocazie dupa ce adversarii au ramas in 8.

In celalalt meci jucat ieri in etapa a 2-a a Ligii Intai, Otelul Galati a invins-o cu 2-1 pe U Cluj, care a condus din minutul 2, cand a marcat Cristocea, pana in minutul 73, cand a egalat Neagu.

Golul victoriei a fost marcat de Marquinhos dintr-un penaly controversat in minutul 86.