Cezar îşi schimbă showul pentru finala Eurovision

Invitat luni în emisiunea ‘Europa Express’, Cezar, supranumit de fani ‘The Voice’, a vorbit despre planurile sale pentru Eurovision, dar şi despre ce va face după 9 martie.

Invitat de Ciprian Dinu în emisiunea ‘Europa Express’, Cezar a acceptat provocarea de a-şi demonstra calităţile vocale în direct şi a vorbit despre cum se pregăteşte pentru finala Eurovision din 9 martie.

Supranumit ‘Vocea’ ce către fani, Cezar a intrat pe mâinile celebrului creator Cătălin Botezatu. Acesta îi va pregăti hainele pentru finală şi îl va ajuta pe Cezar să arate impecabil în faţa juriului şi a telespectatorilor. Soprana Alexandra Spireanu şi cei patru dansatori, care apar alături de Cezar, vor fi îmbărcaţi de designerul Ştefan Muscă.

Coregrafia din finală este gândită de CRBL, care va completa showul lui Cezar cu patru dansatori, după cum a dezvăluit artistul în direct la Europa FM.

Cezar s-a arătat impresionat de susţinerea venită din partea fanilor şi a ţinut să le mulţumească în ‘Europa Express’ tuturor celor care îl susţin.