Cezar intră astăzi în concurs pe scena de la Malmö

Joi, 16 mai. Ziua semifinalei Eurovision la care participă România.

Repetiții, concentrare, determinare – toate își au finalitatea în cele trei minute în care Cezar se va afla e scena de la Malmö Arena, în fața celor peste 10.000 de spectatori, dar și a celor peste 100.000.000 de telespectatori din 44 de țări, care vor urmări live evenimentul.

Pe 15 mai, Cezar a avut două repetiții cu costume, cea de-a doua fiind luată în considerare pentru votul juriului internațional de specialitate.

Românii sunt invitați, la ora 21.40, să deschidă televizoarele pe TVR 1, TVR HD sau TVR Internațional pentru a vedea, într-o ediție specială Drumul spre Malmö, ultimele pregătiri ale lui Cezar înainte de a intra în scenă, care sunt gândurile lui înaintea semifinalei din 16 mai, dar și ale Alexandrei Toma (backing vocal), cum își fac încălzirea cei patru dansatori – Simona, Sandra, Silviu și Florin – și ce reacții stârnește machiajul lor printre persoanele din culise.

De la ora 22.00, telespectatorii TVR îi vor putea urmări pe artiștii din Letonia, Azerbaidjan, Malta, Islanda, San Marino, Macedonia, Finlanda, Bulgaria, Israel, Norvegia, Albania, Ungaria, Elveţia, Georgia, Grecia, Armenia şi România disputându-și cele zece locuri în finală alocate acestei a doua părți a competiției.

Ambele repetiții cu costume, desfășurate miercuri, au fost apreciate de cei care le-au urmărit, iar Cezar este încrezător și nerăbdător să cânte și pentru telespectatori, anunţă surse din delegaţia României la Eurovision.

Cezar va concura în cea de-a doua semifinală a Eurovision Song Contest 2013, unde piesa ‘It’s My Life’ (muzică și versuri Cristian Faur) va intra în competiție pe poziția 17. Românii din țară nu vor putea să ofere puncte reprezentantului nostru, astfel că românii din diaspora, precum și străinii pe care Cezar i-a cucerit cu vocea sa sunt cei care vor avea posibilitatea să ne voteze.