Confidenţialitate

CEZ Vânzare încurajează eficiența energetică pe termen lung prin Portalul de Eficiență (P)

CEZ Vânzare rămâne alături de clienții săi și de oricine este interesat să adopte un comportament eficient energetic, prietenos cu bugetul, dar și cu mediul înconjurător prin Portalul de Eficiență. Platforma cuprinde știri din domeniul energiei, recomandări pentru casă, dar și un chestionar interactiv de eficiență energetică.

#PromisiuneaPentruAcasă se îndeplinește în timp

#PromisiuneaPentruAcasă, campania de informare asupra eficienței energetice, lansată în cadrul proiectului european Social Watt, prezintă un set de sfaturi practice prin care costurile lunare de energie și gaze naturale pot fi reduse fără a compromite nivelul de confort din locuință. O parte dintre aceste măsuri se pot aplica imediat, însă altele necesită schimbări importante, pe termen lung. E-book-ul cu sfaturi încurajează vizitatorii să devină eficienți permanent, pentru a se bucura de o casă mereu verde. Acesta este disponibil imediat după completarea chestionarului de eficiență energetică.

CEZ Vânzare atrage atenția asupra faptului că indiferent de nivelul inițial de eficiență energetică al unei case și de culoarea atribuită în urma completării chestionarului (casă verde – eficientă permanent, casă albastră – optimă, casă galbenă – consumatoare sau casă roșie – ineficientă energetic), proprietarii trebuie să fie mereu atenți la resursele pe care le folosesc acasă. Astfel, prin grijă, atenție și informare periodică, ei pot trăi într-o casă verde, care va rămâne eficientă permanent prin aplicarea sfaturilor menționate în E-book.

Un termostat smart, primul pas spre o casă eficientă energetic

Sezonul rece aduce în mod invariabil un consum mai mare de resurse pentru încălzirea locuințelor, însă totul poate fi ținut sub control cu ajutorul unui termostat inteligent pe care CEZ Vânzare îl oferă în completarea serviciilor de energie electrică sau gaze naturale.

Kit-ul complet Cosa, disponibil în rate egale, direct pe factură, conține un termostat inteligent și o unitate de control la distanță. Cu ajutorul kit-ului smart complet, consumatorii devin mai eficienți energetic acasă prin:

  • Monitorizarea în timp real a consumului
  • Menținerea temperaturii ambientale dorite
  • Reducerea costurilor generate de încălzirea excesivă a locuinței
  • Setarea centralei termice direct de pe telefon, chiar și în vacanță

Pentru a încuraja ascultătorii Europa FM să devină eficienți energetic, CEZ Vânzare lansează o provocare în emisiunea Deșteptarea: luni, miercuri și joi, răspunde primul la întrebările din domeniul energiei și poți câștiga un termostat smart cadou, pentru centrala ta termică sau un aparat de aer condiționat, cu unitate de control wireless! Află mai multe aici.

CEZ Vânzare s-a alăturat misiunii proiectului SocialWatt de a lupta împotriva sărăciei energetice și le oferă clienților acces la cele mai utile resurse de informare pe platforma Portalul de Eficiență. Proiectul face parte din #PromisiuneaVerde – platforma care încurajează grija față de resursele oferite de natură și atenția la nevoile oamenilor.