Programări online la Direcția Permise și Înmatriculări București-Ilfov

Începând de luni, locuitorii din București și Ilfov vor putea să-și aleagă ziua și ora la care să depună documentele în vederea înmatriculării vehiculelor și a preschimbării permiselor de conducere, prin rezervare on-line, informează un comunicat al Direcției Regim Permise de Conducere și Inmatriculare a Vehiculelor.

Pentru București, rezervarea se poate face accesând site-ul Instituției Prefectului, www.prefecturabucuresti.ro, submeniul dedicat Serviciului public comunitar regim permise de conducere si iînmatriculare a vehiculelor.

Pentru județul Ilfov, rezervarea se poate face accesând site-ul public al Institutiei Prefectului, www.prefecturailfov.ro, submeniul dedicat Serviciului public comunitar regim permise de conducere si înmatriculare a vehiculelor.

Procedura de rezervare este prezentată detaliat pe cele două site-uri, iar cei care dețin o astfel de rezervare se pot prezenta doar la ghișeele dedicate în acest sens și marcate corespunzător.

Cei care nu aleg această metodă pot depune documentele la celelalte ghișee doar în baza bonurilor de ordine.

Începând de luni, la Direcția Permise din Capitală se va lucra în două schimburi, urmând ca numărul de angajați să fie suplimentat cu 60, a anunțat vineri ministrul de Interne, Dragoș Tudorache.

Programul de lucru va fi de la ora 7 dimineața până la 9 seara, a mai anunțat ministrul, adăugând că cele 60 de posturi suplimentare vor fi asigurate din „rezerva ministrului de Interne”, pentru a nu reduce numarul de politisti aflati pe strada.

În ultimele luni, s-au înregistrat frecvent cozi la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din Pipera. La acest centru, a fost filmat și Călin Popescu Tăriceanu intrând pe o ușă din spate, pentru a evita coada imensă din fata centrului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS