Confidenţialitate

Cetăţeanul turc cercetat în cazul cadavrului găsit pe câmp, la ieşirea de pe A1, arestat preventiv

Cetăţeanul turc cercetat în cazul femeii al cărei cadavru a fost găsit pe câmp, la ieşirea de pe A1, pe raza localităţii dâmboviţene Olteni, a fost arestat preventiv.

Decizia a fost luată vineri de Tribunalul Dâmboviţa.

Soluţia pe scurt: admite propunerea formulată de către Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, dispune arestarea preventivă a inculpatului C.A., aflat în stare de reţinere în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Dâmboviţa, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.04.2024 şi până la data de 12.05.2024 inclusiv. În temeiul dispoziţiilor art. 230 alin. 1 din Codul de procedură penală, emite de îndată, pe numele inculpatului, mandatul de arestare preventivă în sensul celor mai sus dispuse”, se arată în decizia instanţei, citată de Agerpres.

Totodată, Tribunalul Dâmboviţa a respins solicitarea formulată de către inculpat, prin mandatarii avocaţi, privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu.

Cetăţeanul turc fusese reţinut de Poliţie. În cursul nopţii de joi spre vineri, bărbatul a fost audiat, după ce acasă la el fusese efectuată o percheziţie.

Vinerea trecută a fost descoperit cadavrul unei femei, descompus şi în stare de degradare. Identitatea victimei nu a putut fi stabilită imediat, a fost nevoie de expertiză genetică. După găsirea corpului, poliţiştii au anunţat că s-au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere video amplasate în zonele cele mai apropiate de locul unde a fost găsit corpul victimei. Cercetările în acest caz sunt conduse de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.