Cetateanul sirian al carui cadavru a fost gasit in portbagajul unei masini a fost ucis de sotia sa si de amantul acesteia

Apar noi detalii în cazul sirianului găsit mort în portbagajul unei mașini parcate în București.

Soția acestuia împreună cu amantul său l-au omorât pe omul de afaceri – după ce l-au drogat cu calmante. Cei doi și-au recunoscut crima în fața anchetatorilor.

Ei au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Soția cetățeanului sirian – Andreea Maria Pătrașcu – și amantul ei le-au spus anchetatorilor că au decis de comun acord să-l omoare pe omul de afaceri.

Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de 13 spre 14 decembrie anul trecut, într-una dintre reședințele celor 2 soți.

Cetățeanului sirian, în vârstă de 52 de ani, i-a fost pusă în mâncare o folie de diazepam și a murit ulterior prin sufocare. Nu se cunoaște deocamdată motivul pentru care soția sa – cu care se afla în divorț – și amantul său au decis să-l omoare.

Cadavrul lui Haj Saleh Moustafa a fost descoperit în 8 aprilie, în portbagajul unei mașini.

Autoturismul era înscris pe numele societăţii Perla Majestic și era parcat pe Şoseaua Pantelimon, lângă Secţia 9 de Poliţie din București.

În urma autopsiei nu s-a putut descoperi cauza morții: medicii legişti au găsit pe trupul sirianului numai răni superficiale, care nu i-ar fi putut provoca moartea.

Haj Saleh Moustafa locuia în Bucureşti, într-un bloc situat într-un complex rezidenţial, însă avea reşedinţa în localitatea constănţeană Năvodari.

El stătea în România de aproximativ 20 de ani, era căsătorit şi avea un copil de nouă ani.