Confidenţialitate

Cetatea Voluntarilor Arad caută sprijin pentru reabilitarea Sectiei de Terapie Intensivă Neonatală și o a doua aripă pentru Pediatrie 2

Cetatea Voluntarilor Arad anunță planurile pentru 2021 și a continuă strângerea de fonduri prin SMS pentru a-și putea continua proiectele care au transformat mai multe spitale pentru copii din Arad.

”După ce în anul greu 2020 am reușit să finalizăm Secția de Pediatrie II, mai multe creșe, grădinițe și scoli, anul 2021 se anunță unul la fel de solicitant pentru noi.
Cele mai mari proiecte vor fi reabilitarea Sectiei de Terapie Intensivă Neonatală, reabilitarea Secției de Pediatrie 2, care va avea astfel a doua aripă reabilitată și reabilitarea secției de radiologie copii.
Nu suntem niciodată suficient de mulţi pentru câte zâmbete dorim sǎ desenǎm pe chipurile copiilor spitalizați! Pentru asta, avem nevoie de ajutor și îi rugăm pe toți cei care vor și pot să se implice să trimită DRAG prin SMS la 8864 și să doneaze astfel 4€/lună. Orice sumă contează!”,explică Anamaria Popa, președintele organizației Cetatea Voluntarilor Arad .

Până acum, între altele, Cetatea Voluntarilor Arad a refăcut Secția Boli Infecțioase Copii din cadrul Spitalului Județean Arad. A înființat „Banca de scutece” și a realizat cea mai mare „inimă umană” din Europa, prin care Aradul trăgea un semnal de alarmă de Ziua Internațională a Bolilor Rare.

Mai multe informații despre activitatea organizației pot fi găsite pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/cetateavoluntarilor.arad