Celine Dion, sărbătorită la Născut de ziua lui

Celine Dion, canadianca celebră pentru cântecele sale de dragoste şi pentru timbrul vocal uşor de recunoscut, a fost sărbătorita zilei la Născut de ziua lui.

Un manager muzical a crezut într-atât de mult în calitățile vocale ale lui Celine Dion încât și-a ipotecat casa pentru a-i scoate pe piață primul album. Ulterior, acesta și-a ipotecat și viața și i-a devenit soț.

Celine Dion – cel mai mic copil dintr-o familie modestă cu 14 odrasle – a avut talentul și ambiția de a ajunge sus. Se spune că și-a dorit să ajungă la fel de cunoscută ca megastarul Michael Jackson pe care l-a văzut într-o zi la televizor.

Drumul până la faimă a avut însă popas și la Eurovision. Repezentând Elveția și cântând în limba franceză, Celine Dion a câștigat ediția din 1988 a concursului muzical. Între cei care au concurat atunci s-a numărat și Lara Fabian.

În acest weekend, Celine Dion, care a cântat în deschiderea Jocurilor Olimpice piesa The Power of The Dream, a aniversat 20 de ani de la lasarea albumului D’eux – discul cel mai bine vândut în limba franceză cu peste 20 de milioane de copii și cu hituri precum: ”Pour que tu m’aimes encore”, ”Je sais pas”,”Les derniers seront les premiers”.