Confidenţialitate

Celine Dion concertează în România, pentru prima dată la București

Anul 2020 o aduce în România, pentru prima dată la București, pe Celine Dion, care va susţine un concert pe 29 iulie, pe Arena Naţională, în cadrul turneului “Courage World Tour”.

Cel mai nou album al artistei şi primul în limba engleză din ultimii şase ani, „Courage“, a fost lansat pe 15 noiembrie 2019, turneul de promovare a albumului urmând a ajunge în peste 100 de oraşe din întreaga lume. „Courage World Tour“ marchează de altfel şi primul ei turneu în Statele Unite din ultimii 10 ani. Noile sale piese, “Imperfections”, “Lying Down” și “Courage” sunt melodii cu o nouă direcție creativă pentru artistă și vor putea fi ascultate live în timpul concertului de la București.

Biletele pentru concertul Celine Dion – „Courage World Tour“  au prețuri între 225 și 850 de lei (cu taxe și comisioane incluse) în funcție de distanța față de scenă. Toate biletele sunt cu loc – inclusiv zona de gazon va avea sectoare de scaune, precizează organizatorii.

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuți artiști din industria muzicală. Celine Dion are în palmares două premii Oscar, 5 premii Grammy, plus un premiu Billboard, “Icon Award” acordat recent pentru întreaga carieră.