Confidenţialitate

Celebritățile laudă ultimul discurs public al preşedintelui Barack Obama

Madonna, Stephen King, Ellen DeGeneres, Drake, Katy Perry şi George Takei sunt câteva dintre celebritățile care au lăudat ultimul discurs public susţinut de Barack Obama, în calitate de preşedinte al Statelor Unite.

”La revedere, domnule președinte! Niciodată nu va mai fi altul ca tine! Barack Obama ești un rege între bărbați!”, a scris cântăreața Madonna pe Twitter.

”Nu veți auzi ceva la fel de convingător și plăcut mult timp de acum înainte. Îți multumim, Obama”, a scris scriitorul Stephen King.

”Barack Obama, te iubesc mai mult decât am spaţiu la dispoziţie pe Twitter pentru a îţi descrie dragostea mea. La revedere, Obama”, este mesajul prezentatoarei TV Ellen DeGeneres.

“Ascultând ultimul discurs al lui Obama, îmi dau seama cât de departe am mers dar şi că suntem pe punctul de a coborî. La revedere, Căpitane, căpitanul meu. Cerul să ne ajute!”, a scris actorul George Takei.

Barack Obama a susținut, marți seara, la Chicago, în fața a 18.000 de persoane, ultimul său în calitate de președinte al Statelor Unite ale Americii, la finalul a opt ani de mandat.