Celebrităţile deplâng moartea lui Chester Bennington

Chester Bennington, solistul trupei americane Linkin Park, a fost găsit mort la Los Angeles.

Poliţia a descoperit trupul neînsufleţit al artistului, într-o resedinţă privată, în jurul orei locale 09.00 dimineața. Surse din anchetă susțin că acesta s-ar fi spânzurat, potrivit site-ului TMZ.

Colegi de breaslă, cântăreţi, prezentatori TV sau actori, şi-au exprimat regretul faţă de moartea fulgerătoare a lui Chester Bennington.

Printre aceştia se numără chitaristul Mike Shinoda, unul dintre fondatorii Linkin Park, Jimmy Kimmel, gazda “Jimmy Kimmel Live!” de la ABC, cântăreaţa Rihanna sau actorul Dwayne Johnson.

“Şocat şi cu inima frântă, dar este adevărat”, a scris pe Twitter Mike Shinoda după sinuciderea colegului său.

“RIP, Chester B”, a scris Duff McKagan, fost basist la Guns’N’Roses.

“Oh, Doamne! Odihneşte-te în pace, Chester Bennington! Asta ne-a îndurerat sufletele. Sinuciderea este diavolul pe pământ care se află printre noi”, au reacţionat cei de la OneRepublic.

“Nu putem cunoaşte durerea cuiva”. “Mă rog pentru familie în această tragedie. Dacă ai nevoie de ajutor, caută-l”, a fost mesajul lui Paul Stanley, membru al trupei Kiss.

“Chester a fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am avut alături de mine în show. Mă gândesc la familia şi la prietenii lui. I se va simţi lipsa teribil”, a transmis Jimmy Kimmel de la “Jimmy Kimmel Live!”.

“Cu adevărat cel mai impresionant artist pe care l-am văzut live vreodată. O bestie vocală!”, a scris pe Instagram Rihanna.

“Trimit toată dragosta mea, putere şi lumină familiei, copiilor şi colegilor de trupă”, este mesajul actorului Dwayne Johnson.