Celebrităţile condamnă atacul comis la Nisa de ziua naţională a Franţei

Celebrităţile din showbizul internaţional, printre care se numără Justin Timberlake, Boy George, Paris Hilton sau Simon Cowell au reacţionat pe reţelele de socializare în noaptea de joi spre vineri, condamnând atacul comis la Nisa, de ziua naţională a Franţei, informează contactmusic.com.

Un număr de 84 de persoane au fost ucise în atacul terorist comis joi seară, când un camion frigorific a intrat în plin în mulţimea de oameni aflaţi pe Promenade des Anglais din Nisa.

Aceştia se adunaseră pentru a privi un foc de artificii organizat de ziua naţională a Franţei, la doar câteva luni după atacurile teroriste comise la Paris.

Numeroase vedete şi-au exprimat compasiunea pe reţelele de socializare şi au transmis condoleanţe familiilor victimelor şi întregului popor francez.

Cântăreţul Justin Timberlake a publicat hashtag-ul ”#SăNeRugămPentruNisa pe contul său de Twitter.

Paris Hilton a publicat şi ea un mesaj pe Instagram: ”Sunt foarte tristă după ce am aflat vestea despre tragedia îngrozitoare care s-a petrecut noaptea trecută în Nisa. Ce se întâmplă cu lumea noastră? Aceste acte gratuite de violenţă comise asupra unor oameni nevinovaţi trebuie să înceteze! Nu putem oare să ne trăim cu toţii vieţile în pace şi iubire? Inima mea şi rugăciunile mele se îndreaptă acum spre victime şi familiile lor. E o zi cu adevărat devastatoare”.

Actriţa Minka Kelly a spus: ”Refuz să îmi pierd încrederea în omenire. Refuz să trăiesc în frică. Devine din ce în ce mai dificil, dar, cu inima foarte grea, refuz în continuare. Sufletul meu este alături de Franţa”.

”Tocmai am aflat îngrozitoarele veşti de la Nisa. Sunt în plin şoc. Gândurile mele de bine şi rugăciunile mele se îndreaptă acum spre toţi cei afectaţi de această tragedie”, a scris pe Twitter producătorul de televiziune Simon Cowell.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS