Cele mai neobişnuite nume de firme din România

Vlad şi George au prezentat, miercuri, în Deşteptarea o listă cu cele mai neobişnuite nume de firme din România, compilată de o companie de analiză de business, KeysFin.

La categoria Sfânta Contabilitate şi Marele Mucenic Impozitul pe Afaceri, Deşteptarea a descoperit:

‘DUMNEZEU TRĂIESTE SI VORBESTE SRL’ din Sibiu, o firma specializata in cresterea ovinelor, caprinelor, cabalinelor, magarilor, catarilor si asinilor,

‘ISUS TE IUBESTE SRL’ care se ocupa cu exploatarea forestiera.

In Glina exista, ‘MIRACOL – FRUCTE SI LEGUME SRL’ iar in Popesti-Leordeni, ‘SPIRIDUSUL CREATOR SRL-D’.

De asemenea, exista 7 companii numite ‘ARMAGHEDON’ (insa numai una mai e activa, in Vaslui), si o ‘APOCALIPSA SERV’, in Bihor.

In Arges exista ‘MUSULMANU MOTORS C & L SRL’

În Capitala,, ‘ALLAH COMPANY IMPEX SRL’ iar in intreaga tara, 5 firme cu numele ‘JIHAD’ .

De asemenea, in Arad analiza KeysFin a gasit o firma de taximetrie numita ‘CIRCUMCIS SRL’.

Pentru pesimisti exista firmele ‘EBOLA PLAY RO SRL’, ‘CANCER DIVISION SRL’ in Bucuresti, dar si ‘AGENTIA DE SPART GHINIONUL SRL’.

Oare la ce s-au gandit antreprenorii care si-au botezat companiile ‘TEAPA SRL’, (Ocna Mures), ‘HACKER SRL’ (Cluj) ‘FALIMENT IMPEX SRL’ sau ‘IDIOT FILM SRL’ (Draganesti-Olt)?

Pentru adeptii teoriei conspiratiei, in Capitala se gasesc’MOSAD IMPEX’ si ‘MOSAD SRL’, in Alba, ‘CIA&NELUTU SRL’ iar in Mures ‘KGB SPORT CENTER SRL’.

In ceea ce priveste politica, cei de la Keysfin au numarat 23 de firme cu numele ‘BĂSESCU’, 28 cu ‘PONTA’, un ‘OBAMA VASI SRL’ in Buzau si un ‘ PRINTUL MARELUI PUTIN SRL’ in Bucuresti.

Exista si nume care, cel putin aparent, nu au nicio explicatie rationala. ‘OCCIDENT MURDAR CURAT LUX SRL’ din Alba Iulia.

‘PORCUSORUL EUROPEAN SRL’ din Baia Mare, ‘SOARECE ATRACTIV SRL’ din Bucuresti, ‘IUBIREA DE AUR SRL’ din Galati sau ‘SCUIPICI COMPANY CONFECTION DE LOUX’ din Olt