Cele mai intense 3 momente cu Grimus la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO

Trupa Grimus a urcat pentru prima dată pe scena Europa FM Live pe Plajă anul trecut, pe 31 iulie, în ultima seară a evenimentului. Departe de a fi un concert clasic, show-ul celor de la Grimus a fost marcat de mai multe momente speciale.

Cum Grimus este anagramarea aproximativă a cuvântului simurgh, ce reprezintă o pasăre gigantică din mitologia persană, băieții și-au luat ”zborul” de pe scena de la malul mării și au coborât în mijlocul publicului alături de care au cântat, reușind să creeze emoții intense.

La fel de intens a fost și momentul în care pe scenă și-a făcut apariția Alexandra Ungureanu alături de Grimus. În așteptarea unei noi întâlniri cu Grimus la Europa FM Live pe Plajă, ne amintim cele mai intense 3 momente trăite cu Grimus de anul trecut.

Vara acesta, pe 27, 28 și 29 iulie ne revedem pentru un spectacol de neuitat atât pentru cei prezenţi pe plaja dintre Venus şi Saturn, cât şi pentru cei care vor urmări show-ul de la distanţă, pe www.europafm.ro.

Grimus va urca din nou pe scena Europa FM Live pe Plajă pentru Rock Night, joi, 27 iulie, atunci când ne vom întâlni şi cu trupele Alternosfera, The Kryptonite Sparks, Les Elephants Bizarres şi Viţa de Vie.

Intrarea, pentru toate cele trei seri, 27, 28 și 29 iulie, este liberă, fără limită de vârstă.

Grimus salută publicul Europa FM Live pe Plajă

Grimus cântă din mijlocul publicului

Grimus alături de Alexandra Ungureanu