Confidenţialitate

Cele mai frumoase mesaje de Valentine’s Day, prin care îți poți arăta iubirea față de jumătatea ta

Valentine’s Day este o sărbătoare care a intrat repede în cultura noastră, pentru că iubirea este unul dintre cele mai frumoase sentimente. Din acest motiv, am întocmit o listă cu cele mai frumoase mesaje de Valentine’s Day, pe care să le trimiți partenerului sau partenerei, cu această ocazie specială.

Tot ce este frumos se iubeşte, tot ce se iubeşte e frumos. Eşti totul pentru mine şi îti promit că aşa vei fi mereu, la bine și la greu.

Am doi ochi care vor să te vadă mereu, am două mâini ce vor să te îmbrățișeze mereu, am două buze ce vor să te sărute mereu și o singură inimă ce bate numai pentru tine, mereu!

Azi, de Valentine’s Day, vreau să îi mulțumesc destinului pentru că visul meu s-a transformat în realitate și ai devenit o realitate frumoasă în viața mea de zi cu zi. Te iubesc nespus de mult!

Tu ești soarele ce îmi luminează fiecare dimineață. Ador să te văd când zâmbești, ador să te văd cum râzi, ador să îți vă dfericirea din ochi, alături de mine. Te iubesc!

Dragostea – Toată viața am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plâns după ea. Acum, lângă tine, am găsit-o! Sper să nu o pierd niciodată!

Te-am iubit dintotdeauna și voi continua să te iubesc! Sentimentele tale sunt mai importante pentru mine decât orice altceva de pe lumea aceasta.

Te iubesc atât de mult, încât niciun cuvânt nu poate descrie sentimentul suprem care m-a cuprins. Tu eşti lumina ochilor mei, fără tine nu aş mai vedea. Eşti oxigenul meu, fără tine nu aş respira. Eşti viaţa mea, fără tine nu as exista. Te ador, iubirea mea, nu doar de Valentine’s Day, ci în fiecare zi!

Doar tu mă poți face să uit de toate problemele. Mulțumită ție, chiar și cea mai întunecată zi îmi pare frumoasă. Lumea înflorește când tu îmi ești alături,iar când ești departe, gândurile mele tot la tine se întorc. Te iubesc!

Mă gândesc mereu la strălucirea ta. Uneori, cred ca Dumnezeu a vrut să-şi arate măiestria când te-a creat. Atingerile tale suave sunt asemeni atingerii unei picături de rouă pe petala unui trandafir în flacăra iubirii. Te iubesc, nespus de mult și necondiționat!

Tu faci parte din inima mea și nimeni nu va mai putea schimba asta. Azi, de Valentine’s Day, nu pot decât să sper că și tu simți la fel. Te iubesc!

FOTO: Unsplash/Thiébaud Faix