Confidenţialitate

CELE MAI COOL DESTINAȚII DIN EUROPA ALE ANULUI 2018: Londra și împrejurimile sale

Cel mai nou și așteptat model al mărcii Mitsubishi, noul Mitsubishi Eclipse Cross te ajută să descoperi noi locuri, zilnic, pe Drum cu Prioritate.

Am ales ca destinație Londra, deși este orașul în care e bine să te plimbi cu metroul și cu autobuzele etajate, pentru că orașul e aglomerat și parcările scumpe. Dar pornind din Londra te poți bucura de peisaje inedite făcând excursii în împrejurimi.

De exemplu, în mai puțin de o oră de mers ajungi la Cotswolds, care este o zona deluroasa minunata si autentic englezeasca, declarată Area of Outstanding Natural Beauty și arie protejată. Așezări datând din epoca medievală, peisaje nemaipomenite și câteva vestigii din neolitic și din epoca bronzului.

Sau, dacă vreți la mare – aici vă dam rapid două variante: una este London By The Sea – adică Brighton, la 50 de mile (aproximativ 80Km) sud de capitala britanică. Este cu vedere la Canalul Mânecii și e una dintre cele mai populare destinații. Extrem de cunoscută! Puteți ajunge mai rapid pe autostradă, evident, dar dacă alegeți drumurile mai mici aveți parte de peisaje mult mai spectaculoase. Aici vă poate ajuta cu succes noul Mitsubishi Eclipse Cross cu sistem de tracțiune Super All Wheel Control (S-AWC) – un sistem de tracțiune integral omologat de Mitsubishi, dezvoltat inițial pentru modelele Mitsubishi participante la raliul Dakar. Acesta permite o manevrabilitate excelentă la condus, indiferent de drum.

Cea de-a doua variantă “la mare” este la est – Margate: cu plaje aproape continentale, nisipoase, cu restaurante renumite pentru meniurile cu fructe de mare și cu un parc de distracții retro – numit Dreamland. Retro, adica pe modelul bâlciurilor.

Dar chiar și în acest peisaj retro, noul Mitsubishi Eclipse Cross, disponibil din această săptămână la dealerii autorizați ai mărcii se va potrivi perfect: este un SUV Coupe dinamic și sportiv, care te ajută sa ieți în evidență și să faci o impresie bună oriunde ai alege să călătorești. Informații suplimentare despre noul model sunt disponibile pe siteul mitsubishi-motors.ro.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.