Confidenţialitate

Cel puțin 6 copii și un adult, răniți într-un atac cu cuțitul în Franța | AUDIO

Atac cu cuțitul în Franța, asupra unor copii mici: cel puţin 6 copii și un adult au fost răniţi dimineață într-un parc din oraşul Annecy. Cel puțin patru copii cu vârste între doi și trei ani sunt în stare critică. Atacatorul – un bărbat – a fost reţinut de poliţie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Dimineața, în jurul orei locale 10:00, un bărbat înarmat cu un cuțit a intrat în parcul de lângă lacul orașului și a atacat un grup de copii în vârstă de aproximativ trei ani, care se jucau.

Potrivit ministrului de Interne, atacatorul a fost arestat rapid de forțele de securitate. Presa franceză anunță că acesta avea asupra lui acte ce arătau că are 32 de ani, este sirian și solicitant de azil – dar, potrivit unei surse din anchetă – identitatea atacatorului nu este 100% confirmată în acest moment.

Președintele Emmanuel Macron a postat pe Twitter că națiunea este „în stare de șoc”.

Premierul francez Elisabeth Borne merge la locul atacului. Iar membrii Adunării Naționale au ținut un moment de reculegere. Mai mulți dintre copiii atacați sunt în acest moment în pericol de moarte.

Sursa foto: Twitter / Paula London

Citește și: Un bărbat care încerca să vândă în România insecticid furat din Italia, reținut de polițiști în Timișoara | AUDIO