Cel mai nou film al lui Quentin Tarantino are primul trailer oficial: „The Hateful Eight” – VIDEO

După luni de așteptare a apărut trailerul pentru The Hateful Eight, cel de-al optulea film al lui Quentin Tarantino, iar scenariul e mai mult decât promițător pentru fanii regizorului.

În The Hateful Eight îi vom vedea în rolurile principale pe Samuel L. Jackson, Tim Roth, Kurt Russell, Walton Goggins, Jennifer Jason Leigh, Michael Madsen, Zoe Bell, Demian Bichir, Bruce Dern. Potrivit descrierii trailerului oficial, acțiunea e următoarea:

„La șase sau opt sau doisprezece ani după Războiul Civil, o diligență înaintează cu viteză prin peisajul glacial din Wyoming. Pasagerii, vânătorul de recompense John Ruth (Russell) și prizoniera lui, Daisy Domergue (Leigh), se grăbesc spre orașul Red Rock, unde Ruth, cunoscut în părțile acestea drept ‘Călăul’, o va aduce pe Domergue în fața justiției. Pe drum, întâlnesc doi străini: Maiorul Marquis Warren (Jackson), un fost soldat unionist de culoare devenit un vânător de recompense notoriu, și Chris Mannix (Goggins), un renegat sudist care pretinde a fi noul șerif al orașului. După ce și-au pierdut direcția pe viscol, Ruth, Domergue, Warren și Mannix caută adăpost la Merceria lui Minnie, un popas pentru diligențe dintr-o trecătoare montană. Când sosesc la Minnie, sunt întâmpinați nu de proprietar, ci de patru fețe necunoscute. Bob (Bichir), care are grijă de mercerie în timp ce Minnie își vizitează mama, e ascuns împreună cu Oswaldo Mobray (Roth), călăul din Red Rock, cowboy-ul Joe Gage (Madsen) și Generalul Sanford Smithers (Dern). Pe măsură ce furtuna cuprinde popasul din munte, cei opt călători ai noștri ajung să afle că e posibil să nu ajungă la Red Rock până la urmă…”

Filmul, care va fi lansat în Statele Unite de Crăciun, pare o abordare mai tradițională a genului cinematografic western din partea lui Quentin Tarantino, în comparație cu precedentul Django Unchained.