Confidenţialitate

Cel mai mare club din România, Clubul de Seară, este acum și mai mare

De azi, 9 septembrie, pe frecvențele Europa FM se redeschide cel mai mare club din România, Clubul de Seară cu Toader Păun.

Pentru că întotdeauna terminarea vacanței ne lasă cu multe amintiri, dar și poftă de mai multă relaxare, în prima săptămână Clubul de Seară este extins de la 18 la 21, urmând ca din 16 septembrie să revină la programul consacrat de 19:00-21:00. De luni până joi, Toader Păun vă invită în Clubul de Seară, pentru ca în fiecare vineri să deschidă Clubul de Weekend, locul unde vedetele își deschid sufletul și stau la povești ca între prieteni.

Potrivit celui mai recent Studiu de Audiență RadioClubul de Seară este cea mai ascultată emisiune a unui post privat de radio din orașele țării, având cea mai mare creștere a cotei de piață dintre toate posturile de radio măsurate, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent (aprilie-august 2018).

”Mă bucur că la finalul unei zile ne putem relaxa împreună, ca între prieteni, în Clubul care a devenit în doar câteva luni cel mai mare din România. Aici se aud prima dată noutățile muzicale, își anunță artiștii planurile și noile piese, ascultăm muzică unplugged și aflăm despre oamenii speciali din showbiz și poveștile lor mai puțin cunoscute. Vinerea este ziua în care mp bucur că împreună am putut să descoperim familii de artiști și să ascultăm împreună povești nespuse până acum, deși invitați au fost persoane care au deja zeci de ani de experiență în showbiz.

Abia aștept să ne salutăm din nou seară de seară la Europa FM și să ne încărcăm cu energii pozitive alături de muzica pe care o iubim și oamenii pe care îi admirăm”, spune Toader Păun.