Confidenţialitate

Cel mai ferm DA auzit la radio! Ştefan Lungociu este de joi în echipa Europa FM – VIDEO

Ștefan Lungociu este începând de joi seara cel mai nou membru al echipei Europa FM. Pentru internul lui George Zafiu, seara de joi a decursul cu totul diferit față de cum s-ar fi așteptat Ștefan.

În ultimul Jurnal de Intern, publicat pe blogul lui George Zafiu, Ștefan își analiza una dintre zilele on air și ajungea la concluzia că poate și trebuie să fie și mai bun.

”Am ocazia să stau și să învăț de la cei mai buni, de la profesioniști și asta nu poate decât să mă bucure și să mă motiveze. Înainte de a intra în studio, astăzi am dat peste Andreea Esca. Am profitat de ocazie și am făcut o poza cu ea, după care am intrat din nou în direct în Clubul de seară alături de Toader Paun la Europa FM. Am încercat să mă relaxez. Am avut intervenții bune dar și intervenții mai puțin bune ca să nu le zic chiar dezastruase… Teddy spune că a fost mai bine ca prima oară. Nu sunt mulțumit. Pot mult mai mult decât atât, însă cel mai frustrant este că îmi pun singur bețe în roate. Încă analizez emisia din seara asta, am să ascult mâine și banda martor. Mai e mult de muncit și de învățat până când am să ajung ca cei de aici, un profesionist, dar până la urmă experiența prin care trec are rolul ăsta și să nu uit că încă sunt internul de la Europa FM.

Sunt aici să observ și să învăț. Spre exemplu: la început nu am fost încântat de ideea de a ține un jurnal. Redactarea nu este punctul meu forte, însă, m-am adaptat și am învățat, iar acum cu drag scriu cuvânt cu cuvânt. Am primit atât laude, critici dar și sugestii de la cunoscuți și nu numai.

Vă mulțumesc pentru asta și am impresia că fiecare fila din jurnal este din ce în ce mai bună. Așa este și la emisie. Trebuie să absorb cât mai multe critici și sfaturi cu putință astfel încât fiecare intervenție să fie din ce în ce mai bună”

După o emisie făcută împreună cu Toader Păun, realizatorul Clubului de Seară, pentru Ștefan a urmat provocarea supremă și ”examenul final”, fără ca el să-și dea seama de asta.

Cu o zi în urmă, miercuri, Ștefan Lungociu a fost lăsat singur la butoane și la microfon, cu Toader Păun pe post de asistent.

Căutând reacțiile colegilor a doua zi, el a primit doar scuze din partea lor că nu l-au putut asculta. Aceeași atitudine a fost adoptată și de George Zafiu, directorul Europa FM și mentorul lui Ștefan Lungociu. În realitate, echipa Europa FM se pregătea să-i lanseze invitația lui Ștefan de a deveni noul membru al familiei pentru milioane de români.

Vedeți în clipul video cum a decurs momentul emoționant din Clubul de Seară de joi: