Cel mai cunoscut imitator al lui Elvis Presley, Rob Kingsley, va concerta la Bucureşti – VIDEO

Cel mai cunoscut şi apreciat imitator al lui Elvis Presley, britanicul Rob Kingsley, va susţine show-ul “A Vision of Elvis”, la Hard Rock Café din Bucureşti, pe 11 martie, de la ora 22.30, informează organizatorii.

Show-ul “Rob Kingsley – A Vision Of Elvis” este unul din cele mai bine cotate spectacole tribut din lume. Pasionat din copilărie de cariera și showurile inegalabilului Elvis Presley, Rob Kingsley a studiat ani la rând prestațiile live ale regelui, dobândind, astfel, statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atât în rândul fanilor regelui, cât și printre ceilalți artiști de profil.

Vestimentaţia pe care Rob Kingsley o foloseşte pe scenă este produsă în Statele Unite, de BK Enterprises & Gene Doucetto, unul dintre furnizorii care au confecţionat costume de scenă pentru apariţiile din anii ’70 ale lui Elvis Presley.

Biletele pentru acest eveniment au fost puse în vânzare la trei categorii de preţuri: 90, 70 şi 50 de lei, în funcţie de locul ocupat, şi sunt disponibile în reţeaua bilete.ro.

https://www.youtube.com/watch?v=ew2Wk4QHwdU