Confidenţialitate

Cel mai bun film de promovare pentru București a fost creat în timpul Bucharest Marathon 2015 – VIDEO

Bucharest Marathon 2015 a reunit duminica trecută, în centrul Bucureștiului, peste 10.000 de alergători, sportivi profesioniști sau doar pasionați de mișcare.

Unul dintre participanții la Maratonul Internațional București a folosit un selfie stick pentru a se surprinde în timp ce trecea pe lângă cele mai interesante puncte ale capitalei, aflate pe traseul competiției. Cu umor și informații complete, Radu Restivan completează imaginile, reușind să creeze un clip de aproape 10 minute care reușește să surprindă aproape tot ceea ce l-ar putea interesa pe un turist ajuns în București. Sub titlul Bucharest Marathon 2015 – Discover the world through its marathons” Bucureștiul devine un oraș mult mai interesant.

Ideea celui care se află și în spatele proiectului 321sport a reușit să adune multe aprecieri în rețelele sociale, imediat după ce clipul a apărut online.

”Toată energia maratonului de astăzi în doar 9 minute. Excelent, Radu Restivan!”, scrie Tudor Iacob pe Facebook.

”Pe lângă ideea genială, nu pot să nu remarc ce frumos se vede Bucureștiul fără mașini! Parcă devine alt oraș! Felicitări, Radu Restivan si echipei ‪#‎321sport‬!”, comentează Laura Pîrlog.

”Probabil cel mai mișto tur al Bucureștiului pe care l-ai văzut vreodată”, este de părere și Andi Amironoaiei.

Vezi aici și filmarea cu drona a Maratonului Internaționla București făcută de echipa Europa FM