Cel mai bun dance, într-un noul weekend special la Europa FM şi pe 29 aprilie la OMA 2014

După ce weekendul acesta Europa FM vă rezervă o întâlnire cu cele mai bune piese dance româneşti şi străine, pe 29 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă din Capitală, vom descoperi cine câştigă titlul pentru ‘Cel mai bun dance’ în 2014.

Weekendul 12-13 aprilie aduce la Europa FM o selecţie a celor mai bune piese dance, hituri care nu te vor lăsa să stai liniştit nicio clipă.

După lecţiile rapide de dans din acest weekend, pe 29 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă din Capitală, vom descoperi cine câştigă titlul pentru ‘Cel mai bun dance’ în 2014. La începutul săptămânii au fost anunţate nominalizările On Air Music Awards 2014, printre cele 21 de categorii din acest an fiind şi cea dedicată celui mai bun dance.

Nominalizările sunt: Ami – ‘Otra vez’, DJ Sava & Raluka, Connect-R – ‘Aroma’, Alex Velea – ‘E marfă Tare’, Fly Project – ‘Toca Toca’ şi Inna feat. Yandel – ‘In Your Eyes’.

On Air Music Awards îşi propune să premieze şi să aducă în atenţia unui public cât mai larg artişti şi realizări ale artiştilor din diverse genuri muzicale, de la pop la folk, de la clasic la hard rock şi heavy metal, de la dance la jazz, proiecte muzicale pentru copii şi proiecte de muzică clasică, muzică şi muzicieni români recunoscuţi peste hotare, precum şi organizatori de concerte.

Lista nominalizărilor On Air Music Awards 2014 cuprinde 21 de categorii. Câștigătorii vor fi desemnați în seara de 29 aprilie, la Sala Polivalentă, de 50 de electori, care vor vota independent.

Click aici pentru lista completă a nominalizărilor On Air Music Awards 2014