„Cel mai bine păstrat secret” din Marea Britanie: Ce rochie va purta Meghan Markle în ziua căsătoriei cu prințul Harry

Rochia pe care o va purta Meghan Markle astăzi, 19 mai 2018, la nunta ei cu prințul Harry este unul dintre cel mai bine păstrate secrete din Regatul Unit al Marii Britanii.

Va fi albă? Din dantelă sau din satin? Toate întrebările vor primi răspuns astăzi, când actriţa îi va spune „DA” prinţului Harry.

Cei mai mari critici de modă britanici cred că Meghan va opta pentru un creator de modă britanic pentru a măguli opinia publică şi a încuraja industria de modă din Regatul Unit odată cu intrarea sa în familia regală.

În ultimele luni, au fost vehiculate numele mai multor stilişti care ar putea semna modelul rochiei, printre care Burberry, Ralph&Russo, Stella McCartney sau Alexander McQueen.

Pasionată de modă, viitoarea prințesă a descris rochia de mireasă perfectă intr-un interviu în 2016. Spunea atunci că va fi „fantezistă sau subtil romantică”.

În ceea ce privește culoarea, Meghan ar putea opta pentru culoarea fildeşului sau alb-gălbui, având în vedere că se află la cea de a doua casatorie.

Ceea ce știm însă sigur este că, indiferent de alegerea miresei, rochia va fi copiată şi purtată şi de alte viitoare mirese din lume în anii următori, iar criticii o vor analiza în detaliu chiar din momentul sosirii la ceremonie.

Ana Stoian:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS