Cei mai puțini șoferi care-și spală mașinile în benzinării sunt din județele Călărași, Olt și Botoșani

În fiecare zi, zeci de mii de șoferi aleg să își alimenteze mașina, iar cu această ocazie, o parte dintre ei profită de timpul petrecut în benzinărie pentru a-și spăla mașinile. OMV a centralizat datele legate de acest obicei, oferind o serie de statistici interesante.

„Cei mai mulți dintre șoferii români își calculează foarte bine rutele atunci când pleacă la drum, pentru a petrece cât mai puțin timp în trafic. Tocmai de aceea, faptul că au posibilitatea de a-și spăla mașina în același loc în care alimentează reprezintă pentru ei un mare avantaj, întrucât presupune un drum în minus la spălătorie. De asemenea, aici au și opțiunea de a trece mașina printr-un program de spălare rapidă, care durază doar 8 minute.

65% dintre clienții OMV Top Wash din România au ales această variantă, ceea ce ne demonstrează că pentru ei este foarte important să se bucure de servicii de înaltă calitate, livrate rapid”, a declarat Marian Fotache, Convenience Retail Manager.

În București, numărul șoferilor care au ales unul dintre serviciile de spălare auto disponibile în sațiile OMV de aici este echivalent cu 38,5% dintre mașinile înmatriculate în acest oraș. Potrivit OMV Data Center, echivalentul a 27,3% din totalul autoturismelor înregistrate în țara noastră au ajuns în stațiile OMV în decursul unui an, pentru a beneficia de unul dintre serviciile de curățare, însă doar 4,9% dintre șoferii din România au ales să adauge pe lângă spălare și serviciul de polișare cu ceară.

Județele în care a fost înregistrat cel mai mic procentaj al șoferilor care aleg să își spele mașinile în stațiile de alimentare, 10,8%, sunt Călărași, Olt și Botoșani.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS