Cei mai îndrăgostiţi participanţi la Europa FM LIVE pe plajă, luaţi prin surprindere în Europa Express (AUDIO)

George Zafiu i-a invitat vineri, în emisiunea ‘Europa Express’, pe cei patru îndrăgostiţi care s-au aflat în faţa scenei Europa FM LIVE pe plajă şi care au arătat cum se trăiesc piesele de dragoste.

Bianca, Florentina, Costin şi Andrei au venit în studioul Europa FM alături de fotograful care i-a surprins în cele mai emoţionante momente ale concertului Europa FM LIVE pe plajă, Mircius.

Cei patru îndrăgostiţi au povestit cum au ajuns în primul rând la concertul de pe plaja dintre Venus şi Saturn şi cum au trăit intens pe fiecare piesă cântată de Holograf, Direcţia 5, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Loredana. Au gustat surpriza lui Connect-R, dar şi mai mult au gustat surpriza de joi, de pe pagina de Facebook Radio Europa FM, când au descoperit pozele lor suprinse în timpul piesei Holograf – ‘Să nu-mi iei niciodată dragostea’ de fotograful Mircius.

În timpul discuţiei în direct în emisiunea ‘Europa Express’, prin telefon a intervenit şi Loredana, care a ţinut să-i felicite pe îndrăgostiţi, dar şi să le mulţumească tuturor celor care au fost prezenţi duminică la concertul de pe plaja dintre Venus şi Saturn.

‘Îmi este dor, jur, de tot ceea ce s-a întâmplat’, a spus Loredana lui George Zafiu, mărturisind că nu ar ezita să cânte la un nou eveniment Europa FM LIVE pe plajă.

Bianca, Florentina, Costin şi Andrei au primit cadou din partea Europa FM şi o vacanţă în Creta, în care cei patru au acceptat să meargă împreună cu Mircius, care vă va arăta cum continuă poveştile de dragoste descoperite la Europa FM LIVE pe plajă.