Ceasul inteligent care se încarcă la soare sau la bec

LunaR este un ceas inteligent care arată precum unul clasic dar are sub cadran are tehnologie de ultimă oră.

Accesoriul smart este dotat cu senzori care îți monitorizează activitatea sportivă, somnul și îți arată notificări de pe telefon

LunaR este rezistent la apă. Și aici nu vorbim doar de stropii de apă sau de ploaie. Producătorii spun că poți să înoți cu el.

Cu o expunere de o jumătate oră la lumină artificial sau solară, LunaR poate stoca energie pentru 60 de zile. Ceasul se conectează cu telefonul printr-o aplicație. (sursa foto si video: kickstarter.com)

Cum soarele e important atât pentru acest ceas -în special, cât și nouă oamenilor, în general – pentru vitamina D, prin aplicație poți să îți setezi și să îți urmărești obiectivele zilnice de expunere la soare. Ceasul se încarcă, tut e încarci cu vitamina D.

Tot la capitolul sănătate este de menționat că ceasul vibrează când trebuie să te miști ca să îți faci numărul de pași pe care ți l-ai propus.

Pe platforma kickstarter.com, proiectul a adunat deja peste 63.000 de dolari. Inițiatorii sperau la minim 50.000 de dolari. Ceasul ar urma să se comercializeze la 239 de dolari iar primele produse ar urma să se livreze din decembrie.