Confidenţialitate

Cea mai scumpă centură din istorie la meciul Mayweather vs. McGregor

Marele meci de box în care se vor lupta în weekend Floyd Mayweather și Conor McGregor, va pune în joc, în afara bursei de 200 de milioane de dolari și cea mai scumpă centură din istoria sporturilor de contact.

Trofeul oferit de una dintre cele mai puternice organizații profesoniste: WBC, este din piele de aligator, placată cu un kilogram și jumătate de aur de 24 de carate, pe care sunt aplicate 3.360 de diamante, 600 de safire și 300 de smaralde.

Președintele World Boxing Council, Murico Sulaiman declară că acest trofeu a fost numit “Centura Banilor” și a fost creat special pentru unul dintre cele mai așteptate confruntări din ultimele decenii.

Irlandezul Conor McGregor are 28 de ani și este dublu campion “UFC”, Ultimate Fighting Championship, una dintre diviziile importante de arte marțiale mixtre. El va lupta pentru prima oară în carieră într-un meci de box după reguli clasice.

Floyd Mayweather are 40 de ani și este neînvins în 49 de confruntări, dintre care în 20 a bătut campioni mondiali.

Dacă va câștiga și lupta cu McGregor, americanul va depăși recordul legendarului Rocky Marciano, care s-a retras tot neînfrânt la categoria grea, în anii ’50.

Meciul dintre Floyd Mayweather și Conor McGregor va avea loc la Las Vegas, duminică dimineață după ora 04:00 în România, și va fi transmis în direct de Pro TV.