Confidenţialitate

București: Cea mai în vârstă femeie vizitată de recenzori, până acum, nu a luat niciodată medicamente și face zilnic mișcare. „Nu am pierdut nopțile” | AUDIO

Cea mai în vârstă persoană din București, vizitată până acum de recenzori, are 103 ani. Este o femeie care locuiește în sectorul 6 al Capitalei. Născută în Basarabia, Olga Orlov a povestit că nu a luat niciodată medicamente și nu a făcut injecții. Zilnic face mișcare, citește și se ocupă de tot felul de treburi casnice.

În vârstă de 103 ani, doamna Olga Orlov locuiește singură într-un apartament de pe Bulevardul Timișoara. De 6 ani, cumpărăturile i le fac prietenii și deși nu mai iese din casă este în continuare o fire activă, au descoperit angajații Primăriei Sectorului 6 care au vizitat-o cu ocazia recensământului.

„Da, fac sport. Acum fac sport. Nu sunt cocoșată. Am 1.75 înălțime”, a spus Olga Orlov.

Doamna Orlov s-a născut în Basarabia, a fost căsătorită cu un militar cu 15 ani mai mare de care a divorțat în momentul în care a ridicat a doua oară mâna la ea.

Nu s-a recăsătorit și nu are copii. Sora și cumnatul ei au murit, dar are un nepot în America. În tinerețe, a fost croitoreasă. Și acum mai coase și citește, când nu repară diverse lucruri prin casă.

Cea mai în vârstă persoană vizitată de recenzorii din București nu a băut niciodată cafea

„Citesc, îmi place istoria”, a adăugat Olga Orlov.

Doamna Orlov nu își amintește să fi luat vreodată medicamente și povestește că a dus o viață cumpătată.

„Nu am pierdut nopțile. Am mâncat rațional ce a trebuit. Nu am fumat, nu am băut cafea în viața mea. Beau cacao cu lapte”, a mai spus Olga Orlov.

Olga Orlov este cea mai în vârstă persoană din București vizitată de recenzori, dar nu și cea mai în vârstă din Capitală.

Scriitorul și filosoful Mihai Șora are 105 ani, cu doi mai mult decât doamna Orlov.

Sursa foto: Facebook / Primăria Sectorului 6

Citește și: Decana de vârstă a planetei a murit la 119 ani. Kane Tanaka iubea ciocolata și băuturile acidulate

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.