Confidenţialitate

Ce ţinută a purtat Michelle Obama la ultimul dineu de stat de la Casa Albă – FOTO

Barack și Michelle Obama au găzduit, marți seara, ultimul dineu de stat la Casa Albă, iar oaspeții principali ai evenimentului au fost premierul italian Matteo Renzi și soția sa, Agnese Landini.

Pe lista de invitați ai familiei prezidențiale s-au numărat, însă, și sute de alte nume mari, printre care oameni de afaceri și vedete precum Jerry Seinfeld, Chance the Rapper, Frank Ocean, James Taylor, dar și creatorii de modă Giorgio Armani și Naeem Khan, potrivit ABC News.

”Astăzi este un moment dulce-amărui pentru Michelle și pentru mine deoarece aceasta marchează ultima vizită oficială și ultimul dineu de stat din cadrul președinției mele. Dar este OK. Am păstrat ce era mai bun la final”, a spus președintele Obama înaintea evenimentului.

michelle-obama-rochie

Prima Doamnă a făcut senzație cu o rochie creată special pentru ea de Donatella Versace. În imaginile surprinse la eveniment se observă că veșmântul lung până în podea a fost croit pentru a urma liniile corpului, iar inflexiuni metalice, arămii și aurii, dar și detalii delicate și decolteul asimetric au atras toate blițurile.

michelle-obama-rochie-2

”Sunt măgulită și onorată să am oportunitatea de a o îmbrăca pe Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama. Mulțumesc, Michelle, pentru toate lucrurile pe care le-ai făcut pentru America și pentru restul lumii, pentru femeile din Statele Unite și din restul lumii”, a afirmat Donatella Versace într-o declarație.

Foto: captură video