Ce se întâmplă cu bagajul tău în aeroport: Călătoria unei valize de-a lungul benzii transportatoare – VIDEO

Un videoclip filmat în unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume, Schiphol, din Amsterdam, arată ce se întâmplă cu bagajele pasagerilor după ce sunt lăsate cu personalul companiei aeriene, la ghișeul de check-in, scrie Daily Mail.

Videoclipul, filmat cu o cameră ataşată de geantă, prezintă drumul unei valize de-a lungul unei sofisticate benzi transportatoare care separă şi livrează bagajele în zona corespunzătoare a aeroportului din Amsterdam.

Acest sistem automatizat este ca o reţea de autostrăzi, cu intersecţii şi modificări de bandă, şi mâini robotice ridică şi coboară valizele, pe care le pun mai apoi pe curele de mers.

Înregistrarea de trei minute pune capăt speculaţiilor potrivit cărora aeroporturile nu ar avea grijă de bagajele pasagerilor, lucru dorit de cei de la Amsterdam Airport Schiphol. Ei sunt pe locul 5 în topul celor mai aglomerate aeroporturi din lume, iar aripa lor stângă, care se ocupă cu bagajele, are cel mai inovativ sistem, având 6 roboţi care încarcă bagajele în containere.

https://www.youtube.com/watch?v=KdAaYXeCAZ4