Ce pretenţii de divă are Mireille Mathieu la Bucureşti

Una dintre cele mai populare cântăreţe franceze, Mireille Mathieu va cânta pentru prima dată la Bucureşti, pe 24 martie, la Sala Palatului. Artista va veni la Bucureşti alături de cei 26 de instrumentişti ai orchestrei sale.

Fucte proaspete, patiserie franțuzească și fix 67 de trandafiri proaspeți roșii și albi, schimbați în fiecare zi. Sunt doar câteva din pretențiile ridicate de Mireille Mathieu, care va concerta la București pe 24 martie.

Organizatorii concertului de la București pregătesc cu lux de amănunte fiecare moment al vizitei pe care o va face cîntăreața, ocupându-se cu atenție de detaliile legate de cazarea și meniul cerut. Astfel, pe toată perioada șederii la Bucuresti, Mireille Mathieu va fi protejată de bodyguarzi, se va plimba cu o mașină de lux și va sta în apartamentul prezidențial al unui hotel de 5 stele din centrul Bucureștiului.

Diva a cerut ca, în cameră, patul să fie făcut în stil franțuzesc, fără pilotă și perne din fulgi de pene. Vrea să găsească și o vază plină cu 67 de trandafiri roșii și albi proaspeți.

Cele trei mese principale ale zilei vor putea fi servite ‘a la carte’ în restaurantul hotelului, iar pentru ziua concertului artista a cerut produse de patiserie franțuzești, fructe proaspete, băuturi răcoritoare, sucuri naturale, apă minerală, ceai și cafea.

Cabina ei va fi dotată cu o oglindă mare și lumini pentru machiaj, un suport mare pentru vestimentația scenică si o canapea cu doua fotolii din piele. Un detaliu important: una dintre surorile artistei și mama sa, în vârstă de 94 de ani, o însoțesc intotdeauna pe Mireille Mathieu în turnee.