Ce pretenţii are Indila pentru concertele de la Bucureşti

Indila, cântăreaţa franceză care a cucerit topurile cu hitul ‘Derniere Danse’, va concerta în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 7 decembrie, când va susţine două reprezentaţii, de la ora 16.00 şi de la ora 19.00.

Organizatorii concertelor Indila din România pun la punct ultimele detalii, tratand cu rigurozitate fiecare element impus de staff-ul Indilei, atat in ceea ce priveste confortul de care va beneficia pe perioada sederii sale in Bucuresti, precum si de cerintele divei privind intalnirea sa cu admiratorii.

Pregatirile marelui eveniment au intrat in linie dreapta, iar organizatorii pun la punct toate detaliile tinand cont atat de aspectele tehnice, dar si, de cerintele artistei pentru a-i asigura confortul binemeritat.

Indila va pleca de la Paris cu o zi inainte de data concertului de la Bucuresti. Pe 6 decembrie, imediat dupa aterizarea avionului pe aeroportul Henri Coanda, faimoasa artista insotita de sotul si in acelasi timp producatorul ei, Pascal Koeu, va fi intampinata de doua garzi de corp si va fi condusa cu o limuzina de lux neagra spre hotelul de 5 stele din centrul capitalei. Aceasta a solicitat ca masina sa aiba ferestre fumurii. Timp de trei zile, Indila va avea la dispozitie apartamenul prezidential si va beneficia de servicii hoteliere complete, incluzand accesul al centrul spa. Pentru ca iubeste trandafirii albi si rosii, apartamentul Indilei va fi infrumusetat cu aranjamente florale deosebite.

De remarcat ar fi faptul ca pe perioada sederii sale in Romania, Indila nu a solicitat preparate culinare sofisticate, singura conditie fiind aceea ca mesele principale sa cuprinda 3 tipuri de meniu pe baza de peste, legume si fructe proaspete, carnea fiind exclusa in totalitate.

La Sala Palatului, Indila va avea nevoie de doua cabine spatioase dotate cu aer conditionat, puternic iluminate.

De asemenea, managementul artistei a solicitat o echipa de ‘beauty’ din Romania, care sa se ocupe indeaproape de imaginea Indilei. Astfel, organizatorii au optat pentru o echipa de notorietate, doi oameni extrem de talentati si cu o experienta puternica.

Make-up artistul Mirela Vescan si celebrul hair-stilist Laurent Tourette se vor ocupa de imaginea frumoasei brunete, astfel incat aparitia sa in fata spectatorilor de la Bucuresti sa fie impecabila.

‘Sunt foarte fericita ca voi lucra cu Indila, este un star adevarat, o fata frumoasa si sunt sigura ca ne vom jntelege foarte bine.’ – a marturisit Mirela Vescan, make-up artist.

‘Pentru mine Indila este o revelatie, are o voce extraordinara, este reprezentantul de varf al unei noi generatii de artisti si sunt fericit ca am ocazia sa lucrez cu ea.’ –Laurent Tourette, hair-stilist.

In plus, au fost solicitate 30 de prosoape negre inscriptionate cu sigla Indila, doua oglinzi mari in garderoba si o oglinda cu lumini profesionale pentru machiaj. Bufetul din cabina artistei va contine diferite gustari si preparate din fructe de mare, file de peste, salate variate, migdale, nuci, fresh de portocale, ceai de iasomie si fructe proaspete.