Ce nume va purta noul album Lady Gaga

Cântăreaţa americană Lady Gaga a anunţat printr-un mesaj postat pe Twitter numele următorului ei album, al patrulea din carieră.

‘ARTPOP’ este numele viitorului album Lady Gaga a cărui lansare va avea loc la începutul anului 2013.

‘Asiguraţi-vă, atunci când scrieţi despre noul meu album/proiect «ARTPOP», că aţi scris titlul cu majuscule’, a precizat vedeta pe Twitter. Ea a completat că ‘totul stă în detalii’.

Artista are peste 28.000.000 de urmăritori pe Twitter, fiind printre cele mai vizibile VIP-uri din întreaga lume în mediul virtual. Aşa că postarea ei, făcută în weekend, a ajuns rapid în presa internaţională care a început să facă speculaţii şi să pună întrebări privind noul labum din 2013.

Până acum Lady Gaga a câştigat cinci premii Grammy, a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o ‘artistul anului 2010’ şi ‘cel mai bine vândut artist al anului 2010’.

Lady Gaga, pe numele real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a lanat primul album în august 2008, The Fame’. Cel mai recent material discografic al său este din 2011, ‘Born This Way