Ce înseamnă cu adevărat o vacanță All Inclusive? (P)

Începând cu 1 iulie 2018 te poți relaxa la mare în noua locație din stațiunea Cap Aurora, Mera Onix.

Parte a lanțului hotelier Mera Hotels, Mera Onix este evadarea perfectă, un loc ce pare desprins din revistele de călătorii, situat la numai 30 m distanță de plajă.

Cap Aurora este singura stațiune de pe litoralul românesc situată pe o peninsulă inaltă, cu descreșteri volumetrice către plajă, ceea ce contribuie la priveliștea spectaculoasă.

Mera Onix asigură peste 700 de locuri în cele 350 de spații de cazare. Într-un stil modern și elegant, cu accente marine, camerele sunt decorate în culori calde ce întregesc armonia și oferă întreg confortul și prospețimea necesare unei vacanțe cu adevărat relaxante.

”Am pregătit pentru cei mai mici oaspeți ai noștri o serie de experiențe încântătoare, punându-le la dispoziție un spațiu destinat exclusiv lor, un loc de joacă în interior, unde se pot bucura de o mulțime de jocuri și activități.

Mera Onix devine in 2018 locul în care bucuria și relaxarea se împletesc armonios pentru crearea celor mai reușite experiențe de vacanță, a unor prețioase trăiri și emoții, a căror amintire ne dorim să vă încânte până la următoarea vizită”.

Informații suplimentare și pe pagina facebook.com/meraonix

Mera Onix – Cu noi începe povestea de vacanță

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS