Ce înseamnă Crăciunul pentru Andreea Esca – VIDEO

Andreea Esca povestește despre Crăciunul din copilăria sa, dar și despre lupta din bucătărie până a învățat să gătească preparate de sezon.

Una dintre întâmplările povestite i-a făcut pe Vlad și George să râdă în hohote și are legătură cu… fugitul de acasă.

”Aveam până în 6 ani și am plecat cu o colegă de la grădiniță, cu ea și cu bunica ei și n-am spus nimănui. Și tata a venit să mă ia de la grădiniță și nu m-a mai găsit. M-au căutat și m-au descoperit în fața blocului acestei fetițe, m-au dus acasă și m-au certat foarte tare: Îți place să stai pe străzi, pleci, nu vrei să stai acasă? Bine! și m-au scos pe hol și mi-au închis ușa. Am rămas în fața ușii, pe preș,  și-mi aduc aminte că am stat ce am stat și m-am gândit să plec – să nu plec și până la urmă am bătut la ușă.

Ei au deschis ușa crezând că o să plâng, o să zic ceva de iertare și m-au auzit spunând aș vrea să-mi dați și pantofii că mi-ați dat papuci și nu pot să plec așa afară”, mărturisește  Andreea Esca.

Andreea Esca mai povestește ce prăjituri pregătește împreună cu fiica sa în această zi de Ajun, dar și că îi place mai mult să dăruiască decât să primească daruri de sărbători. Oricum i-a transmis un mesaj lui Moș Crăciun despre darul pe care și-l dorește, pe care îl puteţi afla urmărind înregistrarea video din ediţia specială Deşteptarea: