Confidenţialitate

Ce-i dorește Horia Brenciu României de 1 Decembrie – AUDIO

De 1 Decembrie, Horia Brenciu crede că românii ar trebui să arate mai multă generozitate și să se gândească mai mult unii la ceilalți.

”De 100 de ani îți doresc așa: să fii plină de speranță, să zâmbești mai mult, să fii mai generoasă, să fii mai iubitoare, să fii mai altruistă și îți spune unul dintre fiii tăi. Numele meu este Horia și abia aștept să te îmbrățișez, nu de 100 de ani, ci în fiecare an sunt fericit să trăiesc aici și de aceea, cu mare dragoste, România mea, îți spun la mulți ani!”.

De Ziua Națională a României, Europa FM pregătește o serie de ediții speciale transmise în direct din Alba Iulia.

Începând cu ora 8:00, Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia dau Deșteptarea , din Orașul Marii Uniri, într-un matinal completat de un Extemporal la Istorie, cea mai bună muzică de ieri și de azi, dar și de o provocare pentru toți cei care vin la studioul mobil Europa FM din Alba Iulia, la semnalul dat în direct, îmbrăcați tradițional românește sau purtând un obiect tradițional.

Ziua este completată de alte Ediții Speciale Europa FM, iar de la ora 13:00, în direct din București, Moise Guran propune o dezbatere România în Direct.

Imediat după, Marius Ioane și Toader Păun dau startul celui mai așteptat top – 100 DE CÂNTECE PENTRU ROMÂNIA, așa cum a fost stabilit de voturile voastre pe europafm.ro.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.