Confidenţialitate

Ce-i dorește Cornel Ilie României de 1 Decembrie – AUDIO

De 1 Decembrie, Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, vorbește la Europa FM despre cum ar trebui românii să încerce să se maturizeze.

”De ziua ei, la 100 de ani, îi urez României să se maturizeze, să nu se mai comporte ca la 14 ani de zici că este Făt-Frumos de a crescut în 14 ani cât alții în 100, îi doresc să își accepte românii așa cum sunt, pe toți de oriunde ar fi și să se înțeleagă între ei, să se iubească și să renască”, spune Cornel Ilie.

De Ziua Națională a României, Europa FM pregătește o serie de ediții speciale transmise în direct din Alba Iulia.

Începând cu ora 8:00, Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia dau Deșteptarea , din Orașul Marii Uniri, într-un matinal completat de un Extemporal la Istorie, cea mai bună muzică de ieri și de azi, dar și de o provocare pentru toți cei care vin la studioul mobil Europa FM din Alba Iulia, la semnalul dat în direct, îmbrăcați tradițional românește sau purtând un obiect tradițional.

Ziua este completată de alte Ediții Speciale Europa FM, iar de la ora 13:00, în direct din București, Moise Guran propune o dezbatere România în Direct.

Imediat după, Marius Ioane și Toader Păun dau startul celui mai așteptat top – 100 DE CÂNTECE PENTRU ROMÂNIA, așa cum a fost stabilit de voturile voastre pe europafm.ro.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.