Confidenţialitate

Ce-i dorește Chris Simion Mercurian României de 1 Decembrie – AUDIO

De 1 Decembrie, regizorul de teatru Chris Simion Mercurian transmite, la Europa FM, un mesaj de susținere tuturor românilor.

”De obicei nu recomand oamenilor să se uite înapoi, recomand să se uite înainte, dar acum îi urez României curaj de a se uita înapoi la toți anii în care a fost un reper istoric”, spune Chris Simion Mercurian.

De Ziua Națională a României, Europa FM pregătește o serie de ediții speciale transmise în direct din Alba Iulia.

Începând cu ora 8:00, Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia dau Deșteptarea , din Orașul Marii Uniri, într-un matinal completat de un Extemporal la Istorie, cea mai bună muzică de ieri și de azi, dar și de o provocare pentru toți cei care vin la studioul mobil Europa FM din Alba Iulia, la semnalul dat în direct, îmbrăcați tradițional românește sau purtând un obiect tradițional.

Ziua este completată de alte Ediții Speciale Europa FM, iar de la ora 13:00, în direct din București, Moise Guran propune o dezbatere România în Direct.

Imediat după, Marius Ioane și Toader Păun dau startul celui mai așteptat top – 100 DE CÂNTECE PENTRU ROMÂNIA, așa cum a fost stabilit de voturile voastre pe europafm.ro.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.