Ce-i dorește Andreea Esca României de 1 Decembrie – AUDIO

De 1 Decembrie, Andreea Esca consideră că românilor nu le lipsește optimismul și că este o calitate pe care ar trebui să o postreze și în continuare.

”Îi doresc României de ziua ei o viață mai bună, îi doresc să nu își piardă optimismul, îi doresc să pună umărul și să realizeze lucruri, îi doresc să aibă curaj, îi doresc o viață așa cum cred eu că merită majoritatea oamenilor din această țară”, spune Andreea Esca, la Europa FM.

De Ziua Națională a României, Europa FM pregătește o serie de ediții speciale transmise în direct din Alba Iulia.

Începând cu ora 8:00, Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia dau Deșteptarea , din Orașul Marii Uniri, într-un matinal completat de un Extemporal la Istorie, cea mai bună muzică de ieri și de azi, dar și de o provocare pentru toți cei care vin la studioul mobil Europa FM din Alba Iulia, la semnalul dat în direct, îmbrăcați tradițional românește sau purtând un obiect tradițional.

Ziua este completată de alte Ediții Speciale Europa FM, iar de la ora 13:00, în direct din București, Moise Guran propune o dezbatere România în Direct.

Imediat după, Marius Ioane și Toader Păun dau startul celui mai așteptat top – 100 DE CÂNTECE PENTRU ROMÂNIA, așa cum a fost stabilit de voturile voastre pe europafm.ro.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS