Confidenţialitate

Ce conțin “The Everyone Wins Bags”, de 100.000 de dolari, oferite nominalizaților la Oscar în 2018

“The Everyone Wins Bags” este numele primit de cadourile pe care le vor primi în această seară, la gala decernării premiilor Oscar, nominalizații din cele patru categorii de interpretare: cel mai bun actor în rol principal, cea mai bună actriţă în rol principal, cel mai bun actor în rol secundar respectiv cea mai bună actriţă în rol secundar. “The Everyone Wins Bags” mai sunt oferite și nominalizaţilor la categoria “cel mai bun regizor”.

Nu mai puțin de 3 vacanțe va primi fiecare nominalizat în punga-cadou, având libertatea de a alege când va folosi voucherele de vacanță de 12 zile în Tanzania, voiaj în Hawaii şi vacanţă în Grecia.

“The Everyone Wins Bags” valorează în total peste 100.000 de dolari. Fiecare pachet cadou mai include un voucher pentru antrenamente personalizate cu un instructor de fitness, produse cosmetice,  lumânări colorate şi parfumate, o cutie cu bijuterii comestibile, o carte cu reţete culinare, plasturi împotriva transpiraţiei axilare, suplimente pentru slăbit şi un colier cu diamante.

Lista nu se oprește aici. “The Everyone Wins Bags” mai conțin  şi produse de înfrumuseţare şi alimente pentru animalele de companie care respectă principiile nutriţiei holistice. Diversitatea produselor este dată de multitudinea de sponsori care caută să-și asocieze numele cu cele mai urmărite și comentate decernări de premii din întreaga lume.

Cea de-a 90-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film va fi găzduită de Jimmy Kimmel.

Pelicula „The Shape of Water”, în regia lui Guillermo del Torro, conduce în topul nominalizărilor la Oscar în 2018, fiind printre favoriți la 13 categorii.