Ce aduce Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii

Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii are loc anul acesta între 7 – 14 octombrie, la București. Vor fi zeci de spectacole pentru copii aduse de trupe de teatru din țară dar și din străinătate.

 

Cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru copii se desfășoară anul acesta sub titlul ‘100, 1.000, 1.000.000 de povești’.

Vor fi 22 de spectacole adresate copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 12 ani. În total peste 40 de reprezentații, realizate de artiști din 9 țări.

Pinguini curioși, cuprinși de întrebări filozofice, muncitori care visează, din inima unui depozit, o călătorie în jurul lumii în 80 de cutii, sau o poveste cu susul în jos, în care cuvintele scrise pe foi albe devin realitate, acestea sunt doar câteva dintre scenariile care aduc pe scena Festivalului universul plin de mirare și de sens al artelor spectacolului pentru publicul tânăr.

Nici părinții sau educatorii care vin la teatrul de copii nu se vor plictisi, pentru că vor fi ateliere, conferințe și dezbateri.

UNDE SE JOACĂ PIESELE 

Festivalul se desfășoară atât la sala mică a Teatrului Ion Creangă  cât și în alte teatre și centre culturale din Capitală. Teatrul de Comedie, Teatrul Excelsior, Opera Comică pentru Copii, Centrul Național al Dansului București și Creart.

La final, cele mai spectaculoase performanțe actoricești și cele mai valoroase producții de la festivalul de Teatru pentru copii, vor fi premiați.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare